CIASTA DESEROWE
KOSTKA SNICKERS
Ciasto orzechowe przełożone kremem budyniowym i kajmakiem obsypane mieszanką orzechów.
KOSTKA CASSIS
Delikatna kostka na bazie kremowej śmietanki, z konfiturą z czarnej porzeczki i bezy czekoladowej.
KOSTKA CESARSKA
Połączenie delikatnego biszkoptu czekoladowego z musem z białej czekolady na bazie creme anglaise.
KOSTKA WIŚNIOWY RAJ
Soczyste wiśnie na cieście czekoladowym przełożone czekoladowo-rumową i waniliową śmietanką.
KOSTKA TIRAMISU
Połączenie delikatnego biszkoptu nasączonego likierem amaretto i kawą przełożonego kremową śmietanką z dodatkiem serka mascarpone.
KOSTKA LATINA
Biszkopt orzechowy z warstwą czekoladowego genage o smaku orzecha laskowego, całość smaku wypełnia mus śmietanowy z dodatkiem serka mascarpone o lekko orzechowej nucie.
KOSTKA HAVANA
Połączenie dwóch delikatnych musów śmietanowych na bazie deserowej oraz białej czekolady na czekoladowym biszkopcie nasączonym syropem z nutą alkoholu.
KOSTKA LODOWA
Kostka przełożona galaretką owocową z kawałkami owoców i bakalii oraz aksamitnym kremem waniliowym na delikatnym biszkopcie, zakończona bitą śmietaną
KOSTKA CAPPUCCINO
Ciasto czekoladowe z warstwą tradycyjnego kremu Russell z dodatkiem alkoholu i aromatycznej kawy, przykryte delikatną śmietanką kremową.
KOSTKA WŁOSKA
Ciasto czekoladowe z kremem Russell o smaku orzechowym z dodatkiem alkoholu, przełożone chrupiącą bezą.
KOSTKA MARCELLO
Rolady biszkoptowe nasączone ponczem, przełożone kremem czekoladowym z dodatkiem alkoholu.
KOSTKA PRALINOWA MALINA
Kostka na bazie czekoladowego biszkoptu z chrupiącą, mleczną prażynką, musli z białej czekolady oraz konfiturą malinową.
KOSTKA SZAMPAŃSKA
Delikatna kostka z kremem brullee przekładana konfiturą z pomarańczy i musem z mlecznej czekolady na biszkopcie czekoladowym.
KOSTKA ALPEJSKA
Mieszanka delikatnego kremu z dodatkiem wina vermouth i bezów na cieście czekoladowym.
KOSTKA MOZARTA
Delikatna masa twarożkowo śmietankowa z dodatkiem rodzynek, z delikatnym akcentem prażonej pistacji.
SZARLOTKA BRULEE
Ciasto biszkoptowe z warstwą prażonego jabłuszka i delikatną bitą śmietaną połączoną z kremem brulee.
KOSTKA RED VELVET
To kostka, która charakteryzuje się niepowtarzalną czerwoną barwą. Wilgotny biszkopt przełożony delikatnym musem z serka śmietankowego i białej czekolady.
SERNIK Z BORÓWKĄ
Delikatny sernik na zimno z przezroczystą galaretką, w której zanurzone są świeże borówki.
BABECZKA BUDYNIOWA Z BORÓWKĄ
Babeczka na kruchym cieście z kremem budyniowym i borówkami. * produkt sezonowy
KOSTKA DZIKA MALINA
Delikatna kostka z aksamitnym musem waniliowym z malinami na biszkopcie czekoladowym.
BABECZKA BUDYNIOWA Z MALINAMI
Babeczka na kruchym cieście z kremem budyniowym i malinami. * produkt sezonowy
TARTA LA BELLA
Tarta czekoladowa z musem z serka mascarpone z wisienką posypana belgijską czekoladą.