CIASTA PIECZONE
BABKA Z WISIENKĄ I KRUSZONKĄ
Puszyste ciasto o smaku kakaowym z nutą wanilii z dodatkiem soczystych owoców – wiśni wykończone maślaną kruszonką
BABKA KLEMENTYNKA
Puszyste ciasto o smaku cytrusowym mandarynki z dodatkiem owoców mandarynki wykończone żelem.
KEKS
Puszyste ciasto biszkoptowe z dodatkiem rodzynek, daktyli, suszonej moreli, żurawiny oraz skórki pomarańczowej wykończone lukrem.
PLEŚNIAK
Ciasto kruche z dodatkiem kakao przełożone warstwą owoców agrestu i soczystej wiśni przykrytej warstwą puszystej bezy i kruszonki.
SERNIK DOLCE VITA
Puszysty sernik z dodatkiem kremowej śmietanki wykończony konfiturą z czerwonej porzeczki. *Produkt sezonowy
SERNIK DOLCE VITA
Puszysty sernik z dodatkiem kremowej śmietanki wykończony konfiturą z czerwonej porzeczki. *Produkt sezonowy
KOSTKA KRÓLEWSKA
Puszysta masa serowa na czekoladowym biszkopcie wykończona kajmakiem i orzechami włoskimi.
SERNIK Z BRZOSKWINIAMI
Puszysta masa serowa z bezą z dodatkiem soczystych kawałków brzoskwini wykończona cukrem pudrem
PLACEK CZEKOLADOWY
Ciasto czekoladowe z twarożkowym akcentem i dodatkiem soczystych wiśni, całość posypana maślaną kruszonką i płatkami migdału z owocowym żelem.
SZARLOTKA CIOCI RÓŻY
Puszyste ciasto przełożone nadzieniem różanym, warstwą jabłek i malin wykończone kruszonką z ciasta półkruchego.
JABŁECZNIK Z KRUSZONKĄ
Połączenie delikatnego ciasta biszkoptowego z prażonymi jabłkami, posypanego kruszonką.